Investeer nu samen met Domexce en Agapè in Nederland!

Het aantal mensen dat nog in God gelooft in Nederland is bijna gehalveerd. Twee-derde van de Nederlanders is buitenkerkelijk. Meer dan 80% komt nooit of bijna nooit in de kerk. Nederland is zendingsland. Nederland heeft Jezus nodig. Daarom investeert Agapè in mensen en in ons land als geheel.

Voor iedere IXIU Camera Surveillance opdracht investeren we samen in Nederland. Voor elke € 1000 opdrachtwaarde, nemen wij namelijk één aandeel van € 50,00 voor onze rekening.

 Win, win, win dus.

U heeft de optimale beveiliging van uw object of pand, wij een nieuwe opdracht en Agapè meer middelen en mogelijkheden om het evangelie uit te dragen in Nederland. Daarnaast willen we u ook nog een andere mogelijkheid aanbieden.

Stel, u heeft geen behoefte aan een hoogwaardig Camera Surveillance Systeem. In dat geval stellen we het volgende voor. Voor elk vijfde, via Domexce aangemeld aandeel van € 50 in het werk van Agapè, stellen wij € 50 ter beschikking aan het werk van Agapè, en dan specifiek het Student Life werk van Jaap Nap in Utrecht. Investeer nu samen met ons in Nederland en in onze jongeren.

We nodigen jou uit een figuurlijk aandeel te nemen in het werk van Agapè. Deze aandelen zijn natuurlijk geen formele, juridische aandelen zoals beursgenoteerde bedrijven die hebben.

Om deel te nemen aan deze aandelen actie vul dan onderstaand formulier in.

 

 

[contact-form-7 id=”1875″ title=”Agape”]