Audio

MInx-Xi_top

Onze doelstelling is om uw muziek wonderbaarlijk mooi te laten klinken.

Dat klinkt simpel, maar we maken het ook waar. Muziek speelt een belangrijke rol in ons leven en onze missie is om muziekliefhebbers ervan te overtuigen hoeveel beter hun favoriete muziek kan klinken via de elektronica van Cambridge Audio. Al onze ontwerpen komen uit hartje Londen, getekend door muziekfanatici die overigens – net als U – vanuit hun eigen achtergronden ook nog eens uit alle hoeken van de wereld komen.

Misschien is het een krankzinnig voorstel maar we nodigen iedereen uit om een paar uur de tijd te nemen om eens naar oprechte audio te luisteren, want wij vermoeden dat te weinig mensen zichzelf daar de tijd voor gunnen. Die missen heel wat! Daarom stoppen wij van Cambridge Audio net zoveel energie in het ontwikkelen van keuken-hifi of in digitale accessoires om veel betere muziekkwaliteit uit de p.c. te halen als in we doen met onze bekroonde top ontwerpen.

Vergelijk ons ontwikkelingswerk met de inzet van een top-kok, die keer op keer zijn beproefde hoogstandjes wil verfijnen. Getalenteerde koks die simpele ingrediënten keer op keer anders ordenen en zodoende een heerlijke maaltijd omtoveren in een exquis diner in sjieke omgeving.

Om muziek groots te laten klinken kost tijd…heel veel tijd.

Elk Cambridge Audio product wordt van blocnote notitie tot compleet ontwerp bedacht in het ontwerpcentrum in hartje centrum Londen. Daar selecteren we elke component en schakeling op onze wensen en inzichten. Een solide basisuitgangspunt is allesbepalend voor de kwaliteit van elk product. Zo nodig ontwerpen we de betrokken component zelf om te voorzien in onze specifieke wensen. Voorbeelden? Een fabrikant kan overal CD-mechanieken en voedingstransformatoren bestellen, maar dat gaat zomaar niet bij Cambridge Audio. Beide hoofdbestanddelen van een ontwerp worden geheel op maat ontworpen en afgestemd op de omringend elektronica die ook nog eens met de meeste zorg wordt geselecteerd en omringd. U kunt zich voorstellen dat deze aanpak veel extra uren kost. Maar elke condensator, halfgeleider of kabeltje dat in onze apparatuur gaat, draagt op zijn of haar manier bij aan de uiteindelijke kwaliteit. Wij denken dat de bestede moeite aan elk Cambridge Audio product wordt gewaardeerd door de belangrijkste oren in de muziekhobby: de uwe!

 

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=NuE93JG2Dho[/embedyt]